ENERGETISCHE BEHANDELINGEN

Jan en ik werken normaal samen gedurende een behandeling. We leggen onze handen op of boven je lichaam en sturen zo de energie naar de plekken waar het nodig is. Je zult in een heel diepe staat van ontspanning raken, vaak ervaren mensen het als boven hun lichaam zweven. Dit omdat Shambhala erg krachtig is en zeker als je de energie met zijn tweeën doorgeeft.

Een healing zorgt er voor dat je lichamelijk en geestelijk in balans komt. Alle energie die je vasthoudt die ervoor zorgt dat er een druk op je lichaam komt, wordt weg genomen. Emoties komen vrij, spanningen vloeien weg en er komt rust in het hoofd. Je voelt totale vrijheid om je heen, het gevoel dat je rugzak leeg is.
Als je er geen bezwaar tegen hebt werken we samen met enkele kristallen schedels, deze ruimen vaak goed op en zo kunnen we sneller je balans herstellen. Het kan ook alleen met edelstenen, wat je zelf prettig vindt.

 

Sjamanisme

Sjamanise is iets dat ons erg aanspreekt en daarom werken we ook met b.v. rituelen, klank en geluid.
Gedurende een van de cursussen gevolgd bij sjamaan Wolf Walker heeft hij een tipje van de sluier opgelicht betreffende het genezen van diepe trauma’s. Een trauma is iedere gebeurtenis of reeks van gebeurtenissen die te overweldigend, te onverwacht of te bedreigend was om er op dat moment adequaat op te kunnen reageren.

Bij het woord trauma denken we al gauw aan gebeurtenissen die voor bijna ieder mens traumatiserend zijn maar ook meer alledaagse gebeurtenissen kunnen een oorzaak zijn:

  • vallen of je hoofd stoten/verwondingen
  • narcose en andere medische behandelingen
  • gepest worden, niet begrepen worden
  • manipulatie of grensoverschrijding van andere mensen
  • getuige zijn van een ongeluk of geweld
  • langere tijd in een onzekere of onveilige situatie zijn
  • verwaarlozing

Deze traumatische ervaringen slaan we op in ons energielichamen en stralen we uit.Hierdoor blijven we situaties aantrekken die aan het oorspronkelijke trauma gekoppeld zijn.Met onze behandeling proberen we deze imprint te verwijderen.

Het kan ook zijn dat je dingen ervaart/ziet uit een vorig leven, ook dit kan nu nog doorwerken.Wij hebben deze behandeling samengevoegd met onze eigen energieën waar we al mee werken.Dit heeft al tot goede resultaten geleid. Na mijn spirit name doorgekregen te hebben: “Three Step Run” kunnen we weer beter contact leggen met onze voorouders en het bijbehorende healingsveld.

Disclaimer: de energie vervangt nooit een eventueel nodige diagnose of behandeling door arts of medisch specialist. Het is aanvullend.