PREV
NEXT
Schedels

Kristallen

Wij zijn in het bezit van verschillende kristallen schedels die we desgewenst in kunnen zetten bij een healing of inwijding.
Dit maakt de energie nog veel krachtiger en het is eenvoudiger om toegang tot andere dimensies te krijgen. Het is prettig met hen samen te werken en van hen te leren.

Korte uitleg

Er zijn oeroude, oude en nieuwe kristallen schedels. Voor de werking maakt het niet uit of ze nieuw of oud zijn, het is zelfs zo dat de nieuwe gecarfde schedels toegankelijker zijn en makkelijker om mee te werken. Veel mensen vinden ze eng en associëren ze met de dood, maar de dood is ook het symbool voor verandering en transformatie. Een schedel "roept" je, hij springt eruit en laat je niet meer los. Dat is het teken dat hij met je wil werken. Je bezit hem niet maar wordt "carekeeper".
De vorm herinnert aan onze eigen schedel, en onze schedel bevat de hersenen die informatie opslaan en verwerken. Ditzelfde doet een kristallen schedel ook. Onze botten zijn de meest houdbare onderdelen van ons fysieke lichaam en bevatten ons DNA met veel informatie. Kwarts wordt gebruikt om informatie in op te slaan, en het wordt hiervoor ook in chips gebruikt.

Werking

reflecteren: als we ons ermee verbinden b.v. in meditatie, dan reflecteert de schedel bepaalde aspecten/delen van onszelf die tot dan toe vaak verborgen bleven. Dit leidt door reflectie tot zelfkennis. Niet altijd even leuk want soms word je ook met kanten van jezelf geconfronteerd die je liever blijft ontkennen.

Zenders/ontvangers: van informatie: in healing en meditatie kunnen ze informatie en energie sturen en ontvangen. Zo kunnen we bijvoorbeeld makkelijker contact maken en uitwisselen met andere bewustzijnsvormen zoals engelen en gidsen.

Diepere meditatieve staat: Ze helpen in meditatie gemakkelijker van een beta staat (actief) naar een alpha staat (rust) en diepere meditatieve staten (theta en delta) te komen.

Informatie opslaan: ze kunnen informatie over heden, verleden, toekomst, de aarde, etc. opslaan maar ook weer afgeven zodat we meer inzicht krijgen in ons eigen leven.

Ook wisselen ze onderling deze informatie uit. Dus door met de schedels te mediteren, energiewerk te doen op bijv. bijzondere krachtplaatsen, contact met andere schedels, enz. worden ze steeds krachtiger.

Daarnaast zijn het ook een soort sleutels om toegang te krijgen tot het energie/bewustzijnsveld van de kristallen schedels. Dit is een soort kennisbank en energienetwerk waaruit we kennis, inzicht en energie kunnen halen door ons ermee te verbinden. Je kan dat zien als een bepaalde frequentie waarop je kan afstemmen

TOP