PREV
NEXT
Behandeling

Sjamanistische

SJAMANISTISCHE BEHANDELINGEN

Jan en ik werken normaal samen gedurende een behandeling. We hebben verschillende manieren om te healen.  Je kunt bewust kiezen voor een illumination, extraction, soulretrieval of rebirthing. Eventueel in combinatie met Shambhala (turbo Reiki) Of je laat ons gewoon voelen wat voor jou nodig is op dat moment.

Illumination: brengt genezing op het niveau van jouw oorspronkelijke blauwdruk. Het verbindt je met je authentieke zelf en brengt jou in balans en in harmonie met het leven. Dit gebeurt d.m.v. het ademen naar een steen die op je verstoorde chakra's wordt gelegd.

Extraction: verwijderen van vloeibare of gekristaliseerde energie.

Soulretrieval: opzoeken en verwijderen van trauma's.

Bij het woord trauma denken we al gauw aan gebeurtenissen die voor bijna ieder mens traumatiserend zijn maar ook meer alledaagse gebeurtenissen kunnen een oorzaak zijn:

  • vallen of je hoofd stoten/verwondingen
  • narcose en andere medische behandelingen
  • gepest worden, niet begrepen worden
  • manipulatie of grensoverschrijding van andere mensen
  • getuige zijn van een ongeluk of geweld
  • langere tijd in een onzekere of onveilige situatie zijn
  • verwaarlozing

Deze traumatische ervaringen slaan we op in ons energielichamen en stralen we uit.Hierdoor blijven we situaties aantrekken die aan het oorspronkelijke trauma gekoppeld zijn.Met onze behandeling proberen we deze imprint te verwijderen.

Het kan ook zijn dat je dingen ervaart/ziet uit een vorig leven, ook dit kan nu nog doorwerken.

Rebirthing; voorbereiden van je dood, ziel wordt uit lichaam geschroefd en gaat 3 minuten het universum in.

Overgangsritueel: uitgebreide behandeling met combinaties.

Je zult in een heel diepe staat van ontspanning raken, vaak ervaren mensen het als boven hun lichaam zweven.

Een healing zorgt er voor dat je lichamelijk en geestelijk in balans komt. Alle energie die je vasthoudt die ervoor zorgt dat er een druk op je lichaam komt, wordt weg genomen. Emoties komen vrij, spanningen vloeien weg en er komt rust in het hoofd. Je voelt totale vrijheid om je heen, het gevoel dat je rugzak leeg is. Vanuit het sjamanisme werken we met veren, ratels, trommels, edelstenen en kristallen schedels.

Disclaimer: de energie vervangt nooit een eventueel nodige diagnose of behandeling door arts of medisch specialist. Het is aanvullend.

TOP