PREV
NEXT
Cursus

Workshop

1 SHAMBHALA EENHEID
2 SIRIUS ENERGIE
3 DOLFIJN REIKI
SHAMBHALA EENHEID CURSUS

“Je hebt vast wel eens gehoord van Reiki. Shambhala Eenheid is een nieuwe en hoger trillende vorm van Reiki, of anders gezegd: turbo reiki! Evenals de hele mensheid evolueerde, gebeurde dat ook bij Reiki. De eerste evolutiesprong was Shambala MDH, nu is het Shambhala Eenheid. Shambhala Eenheid is een afstemming op hogere energieën, en tevens een opleiding en een bewustzijnsverruiming in vijf stappen.

De 1e graad

De eerste graad bevat de geschiedenis zodat je de evolutiesprong van de mensheid kan begrijpen, je kunt hiermee jezelf genezen en ook anderen. Verder de versmelting van de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf.

De 2e graad

Deze graad stelt je in staat om op afstand genezingsenergie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen d.m.v. symbolen.

De 3e graad

Deze omvat een mengsel van nieuwe en oudere symbolen en nog meer educatieve films die je helpen een steeds hoger trillende waarheid te bereiken.

De 4e graad

Dit is de Mastergraad. Een Shambhala Master ontvangt tijdens de 4e inwijding 352 symbolen.

De 5e graad

Deze graad bevat nog meer video’s, inzichten en toegevoegde informatie die laten zien waarom Germain gekozen heeft voor deze manier van inwijden/opleiden. In deze graad ben je ook gemachtigd om inwijdingen te verzorgen voor alle vijf de graden in Shambhala.

Van SMDH naar Eenheid ingewijd worden kan ook.

De kosten bedragen 50 euro per inwijding en worden door ons beiden gedaan zodat het nog krachtiger is.

Deze cursus volg je thuis, voel je dat je er klaar voor bent dan maken we een afspraak en beantwoorden we je vragen en kunnen we ervaringen uitwisselen. Pas als je alles geïntegreerd hebt volgt de inwijding. Lesmateriaal ontvang je na opgave.

Opgeven kan via het contactformulier klik hier …………….

SIRIUS ENERGIE WORKSHOP

Deze gratis energie heeft een helende werking zowel lichamelijk als mentaal. Je kunt een gratis healing aanvragen voor jezelf, voor anderen, voor dieren of voor situaties. Het duurt maar maximaal 30 seconden om het te versturen en deze energiebehandeling op afstand is altijd gratis.

Je kunt ook besluiten om het zelf te gaan leren, om in jezelf te investeren, in je eigen gezondheid en spirituele groei. Je kunt hiervoor een workshop volgen bij ons thuis, en je leert hierin gedurende slechts anderhalf uur hoe je deze energie aan anderen of aan jezelf kan sturen. Het is eenvoudig en door iedereen te leren. Je krijgt een duidelijke beschrijving mee naar huis.

Om SEM te kunnen toepassen krijg je een individuele energie-overdracht.

Kenmerken:

– Krachtige werking
– Hoogste trilling op dit moment
– Korte behandeltijd max. 30 seconden
– Direct toepasbaar na energieoverdracht in workshop
– Blijft je hele leven zijn werking behouden
– Prijs slechts 50 euro en geen dure vervolgopleidingen

Deze methode is in 2012 gechanneld door Bert van der Beek van het Direct Centre.

Zie voor meer informatie op www.directcentre.nl.

Heb je interesse in het ontvangen van deze gratis energie gedurende 2 weken, wil je een gratis huisreiniging op afstand, wil je een workshop volgen, neem contact met ons op en klik hier ………………

DOLFIJN REIKI INWIJDING

Dolfijn Reiki is een energie die is ontwikkeld door Marc Scott in zijn werk met Dolfijnen. De bijzondere krachten van de Dolfijnen en hun speciale band met mensen zijn al sinds eeuwen bekend. Dolfijnen zijn hele intelligente wezens die in Eenheid leven. Ze zijn Master healers en schatbewaarders van het Licht op Moeder Aarde. Dolfijn energie bestaat uit een onpeilbare hoeveelheid Licht Energie Frequenties. Alles wat wordt aangeraakt transformeert naar hogere, bewuste waarden.

Dolfijnenergie bereikt ons moeiteloos snel, ongehinderd door afstand, tijd en ruimte. Zoals mediagolven (tv, radio, gsm) ons bereiken via satelliet en zendmasten, zo bereiken dolfijnen ons via de energiegolven die zij ons zelf toezenden. De lichtfrequenties zijn voor onze denk-hersenen nog niet waarneembaar, maar ons menselijk bewustzijn en harte-liefde leert zich meer en meer te openen voor deze prachtige bewuste, onvoorwaardelijke liefde, die dolfijnen sturen. Ze vragen ons om te durven lief te hebben zonder oordelen, in overgave en compassie voor al wat is. Hun rol is gelijk aan die van het Engelenrijk. Ze zijn hier om over ons te waken, ons te helpen en te ondersteunen. Ze hebben het vermogen je terug te brengen naar je Bron. Maar we hoeven niet daadwerkelijk te zwemmen om hun liefdevolle en helende kracht te kunnen ervaren. Via een Dolfijnen Reiki inwijding kun je contact maken met de Dolfijnen en zelf hun liefde en speelsheid ervaren. Ga naar het contactformulier en klik hier …………….. wanneer je deze inwijding wil ontvangen, dat kan gewoon op afstand en wordt op deze manier als mooi en liefdevol ervaren.

Je krijgt dan een handboek in het Nederlands via de mail, waarin allerlei toepassingen staan op het gebied van healing en meditatie. Na deze inwijding kun je hem ook doorgeven aan anderen! In het handboek staat ook beschreven hoe je dat doet. Het is de “uitdrukkelijke wens” dat deze inwijding gratis word doorgeven. Gratis houdt in dat het bedrag van 10 euro dat wij ervoor vragen, overgemaakt wordt naar de stichting SAM te Amstelveen. Deze stichting verzorgt dolfijntherapie voor kinderen met een stoornis. Desgewenst ontvang je van ons een mooi certificaat per post.

Disclaimer: de energie van een van deze methoden vervangt nooit een eventueel nodige diagnose of behandeling door arts of medisch specialist. Het is aanvullend.

TOP